İdlib'de sivil yerleşimleri vuran Su-34 tipi Rus savaş uçağı böyle görüntülendi

İdlib'de sivil yerleşimleri vuran Su-34 tipi Rus savaş uçağı böyle görüntülendi

İdlib'in güneyindeki bölgelerde sivil yerleşimleri bombalayan Rus savaş uçağı bölgedeki medya aktivistlerince görüntülendi.

İdlib'in güneyindeki bölgelerde sivil yerleşimleri bombalayan Rusya'ya ait savaş uçağı bölgedeki medya aktivistlerince görüntülendi.

İdlib'deki medya aktivistleri tarafından kaydedilen görüntü sosyal medya platformları üzerinden servis edildi.

Güneydeki Kafranbel yerleşiminde kaydedildiği belirtilen görüntülerde Rusya'ya ait Su-34 tipi savaş uçağının akıllı olmayan (nereye düşeceği belirsiz) bir mühimmatı kentin üzerine bıraktığı görülüyor.

ekran-resmi-2019-11-26-11-35-58.jpg

Rusya ve desteklediği Esed rejimi güçleri uzun süredir İdlib'in güneyindeki sivil yerleşimleri gerek havadan gerekse karadan yoğun bir şekilde bombalıyor.

Türkiye ile Rusya arasında varılan Soçi Mutabakatı'nın ardından ise Rusya'nın İdlib'in güneyindeki saldırılarını daha da yoğunlaştırdığı biliniyor.

Rusya, geçtiğimiz haftadan bu yana bölgede düzenlediği hava saldırılarında çok sayıda sivil yaşam alanının yanı sıra hastane ve fırın gibi noktaları da hedef aldı.

Kaynak: Mepa News

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.