İmamoğlu: Süleyman Soylu'yu aradığım iddiası yalan

İmamoğlu: Süleyman Soylu'yu aradığım iddiası yalan

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini aradığını iddia ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu açıklamada bulundu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisini aradığını iddia ettiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Bakan Soylu'yu yalanladı. İmamoğlu, "Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin" dedi.

Bakanı Soylu, Ankara'da düzenlediği basın toplantısında belediyelerde yürütülen soruşturmayla ilgili açıklamalarda bulundu. Soylu, Ankara'da yaptığı açıklamada İBB Başkanı İmamoğlu'nun daha önce kendisini aradığını söyledi.

Soylu, İmamoğlu'nun kendisini aradığını iddia ederek, "CHP Genel Merkezi zaten beni sevmiyor, nolursunuz bana bu konuda yardımcı olur musunuz?" dediğini söyledi.

İmamoğlu ise bu sözlere Twitter'dan yanıt verdi:

"Bakan Soylu “Saygılarımla” diyerek kendisini aradığımı ve yardım istediğimi söylemiş. Bu kuyruklu bir YALAN! İstihbarat sende, telefon takibi sende, tüm bilgilere erişme gücün var. Bunu ispat edersen ben, edemezsen sen istifa etmelisin. HODRİ MEYDAN."

Kaynak: T24

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.