İmamoğlu'ndan Soylu'ya: Yalanı tescilli bir insan

İmamoğlu'ndan Soylu'ya: Yalanı tescilli bir insan

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 2019-2022 arasında 74 belediyede terörle bağlantılı 88 soruşturma yürütüldüğünü, bunlardan 79’unun tamamlandığını açıkladı.

Belediyelerde Terör Soruşturmaları basın açıklamasında konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İstanbul Büyükşehir Belediyesinde (İBB) işe alınan 1668 kişi ve yakınının "terör ile bağlantılı" olduğunu açıklamıştı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Bakan Soylu'nun açıklamalarına yanıt geldi.

Soylu’nun önceki açıklamalarını hatırlatan İmamoğlu, “‘Toplamda 700 terörist tespit ettik’ dedi. Bir mahkeme açıldı, 41 kişi yargılandı ve hepsi beraat etti. Toplamda 700 terörist diyen bir bakan kocaman bir sıfırla sonuç bulmuştur. Yalanı tescilli bir insandır” dedi.

Gazetecilere konuşan İmamoğlu, Soylu’nun önceki iddiaları hakkında açılan ve hiçbir İBB çalışanının ceza almadığı davaları hatırlattı.

Soylu’yu ‘Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en kara lekesi’ olarak niteleyen İmamoğlu, “Böyle İçişleri bakanı mı olur mu, evinden kovarlar böyle adamı” dedi.

whtspp.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.