İmamoğlu'nun HDP'li paylaşımına İYİ Parti'den tepki

İmamoğlu'nun HDP'li paylaşımına İYİ Parti'den tepki

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj tepki çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun sosyal medya hesabından paylaştığı mesaj tepki çekti.

İmamoğlu'nun İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan'ı birlikte etiketleyerek yaptığı paylaşım, İYİ Parti'de ve bazı siyasi çevrelerde rahatsızlığa neden oldu.

imamoglu.jpg

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Ağıralioğlu da, "Anneleri yıllardır evlatsız bırakan bir cinayet şebekesine mesafesizliğini milli hassasiyet ve haysiyet itirazımız olarak ifade ettiğimiz HDP ve siyasilerinin isimlerinin, şehit annelerine borcunu vatan borcu bilen Meral Akşener ile birlikte zikredilmesini doğru bulmuyorum” mesajıyla bu tepkilere katıldı.

Ankara'nın Sincan ilçesinde incelemelerde bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de gazetecilerin sorusu üzerine İmamoğlu'nun paylaşımından rahatsız olduğu mesajını verdi:

"Sayın İmamoğlu bir mesaj attı, milletvekilimiz Ağıralioğlu da buna tepki gösteren bir tweet attı. İkisi de fikir hürriyetidir. Arkadaşlarımın çoğu da beğenmedi, haklıdırlar."

ekran-resmi-2021-03-08-14-19-33.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.