İran lideri Hamaney: Gösterileri devrim düşmanları destekliyor

İran lideri Hamaney: Gösterileri devrim düşmanları destekliyor

İran lideri Ali Hamaney, ülke geneline yayılan protesto gösterilerinin devrim karşıtları ve İran düşmanları tarafından desteklendiğini öne sürdü.

İran lideri Ali Hamaney bu sabahki konuşmasında ülkede yaşanan geniş çapılı protesto gösterileriyle ilgili açıklamalarda bulundu. 

Gösterilerde ölenler olduğuna, kamu mallarının zarar gördüğüne işaret eden Hamaney, eski İran Şahı'nın ailesi ve Halkın Mücahitleri Örgütü'nün bu gösterileri desteklediğini ileri sürdü.

Hamaney, "Devrim karşıtları ve İran düşmanları, bu tür tahribatları ve güvenliği bozucu eylemleri desteklemiştir. Şimdi de bununla meşguller. Her ülke ve toplum için en büyük musibet olabilecek bu tür meseleleri ve güvenliği bozacak eylemleri şiddetlendiriyorlar. Ülkesini seven insan böyle bir işe bulaşmaz." diye konuştu.

Ülkede yaşanan protesto gösterilerinde tahribatın ve bankaları ateşe vermenin halkın değil 'şer odaklarının' işi olduğunu söyleyen Hamaney, "Güvenliği korumakla yükümlü yetkililer görevlerini yerine getirmelidir." ifadelerini kullandı. 

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.