İran'da Ceyşul Adl'den Devrim Muhafızlarına saldırı

İran'da Ceyşul Adl'den Devrim Muhafızlarına saldırı

İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletine bağlı Nikşehr kentinde düzenlenen silahlı saldırıda Devrim Muhafızları'na bağlı bir kişi öldürüldü, 5 kişi yaralandı.

İran'ın güneydoğusundaki Sistan-Beluçistan eyaletine bağlı Nikşehr kentinde düzenlenen silahlı saldırıda Devrim Muhafızları'na bağlı bir kişi öldürüldü, 5 kişi yaralandı.

İran Devrim Muhafızları Ordusu Kara Kuvvetleri Kudüs Karargahından yapılan açıklamada bu sabah Sistan-Beluçistan eyaletine bağlı Nikşehr kentinde düzenlenen silahlı saldırıda Devrim Muhafızların'dan en az bir kişinin öldüğü 5 kişinin yaralandığı belirtildi. Yalarılardan ikisinin durumunun ağır olduğu ifade ediliyor.

Saldırının sorumluluğunu İran'da rejim karşıtı faaliyet yürüten Sünni Ceyşul Adl grubu üstlendi. Grup sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada olayın sorumluluğunu üstlenirken sadırı anlarına ait bir ses kaydı da paylaştı.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.