'IŞİD Ankara'da içki satan markete EYP'li saldırı düzenledi'

'IŞİD Ankara'da içki satan markete EYP'li saldırı düzenledi'

Ankara Yenimahalle'de 29 Ekim tarihinde bir markete EYP ile saldırı düzenleyen şahısların jandarma ekiplerinin çalışma sonucu yakalandığı bildirildi.

Jandarma Genel Komutanlığı, Ankara’nın Yenimahalle ilçesinde bir markete el yapımı patlayıcıyla (EYP) düzenlenen saldırıyı araştıran özel ekibin, IŞİD üyesi dokuz şüpheliyi silah ve EYP’lerle birlikte yakaladığını açıkladı.

Jandarma Genel Komutanlığı’nın Twitter hesabında yer alan açıklamada, “Ankara Yenimahalle’de bir iş yerine düzenlenen EYP saldırısını araştırmak için jandarma tarafından oluşturulan özel ekibin çalışmaları sonucu, DEAŞ terör örgütü üyesi 9 şüpheli, planladıkları başka eylemleri gerçekleştiremeden, silah ve EYP’lerle yakalanmıştır.” ifadeleri kullanıldı.

s11-004.jpg

Ankara’da Yenimahalle ilçesine bağlı Yakacık mahallesinde 29 Ekim’de meydana gelen olayda, Yakacık bulvarı üzerinde alkol satışı yapan markete gelen ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, iddiaya göre önce içki istemişti.

Market çalışanının içkileri uzatmasıyla elindeki çantayı ve içkileri masaya bırakan kişi, iddiaya göre “Arabadan para alacağım” deyip marketten dışarı çıkmıştı. Şüphelinin uzaklaşmasının ardından işyerinde patlama meydana gelmişti. 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.