İsrail El Halil'de bir Filistinliyi öldürdü

İsrail El Halil'de bir Filistinliyi öldürdü

Filistin Sağlık Bakanlığı, Batı Şeria’nın güneyindeki el-Halil’de İsrail askerlerinin vurduğu bir Filistinlinin öldüğünü duyurdu.

Filistin Sağlık Bakanlığı, Filistinli sağlık ekiplerinin İsrailli mevkidaşlarından, Batı Şeria'nın güneyindeki el-Halil kentine bağlı Beyt Ava köyü yakınında bir Filistinlinin İsrail güçlerince vurularak öldürüldüğüne dair bilgi aldığını açıkladı.

Açıklamada, ayrıca İsrail askerlerinin Filistinli sağlık ekiplerinin söz konusu bölgeye yaklaşmasına izin vermediğini de belirtti.

Yerel kaynaklara göre İsrail askerlerinin açtığı ateş nedeniyle diğer iki Filistinli de yaralandı. İsrail ordusu tarafından yapılan açıklamada ise diğer iki Filistinlinin gözaltına alınarak sorgu merkezine götürüldüğü belirtildi.

Öte yandan Batı Şeria’da İsrail'e ait bir araca molotof kokteyli attıkları iddia edilen 3 Filistinliye ateş açıldığı bildirildi.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.