İsrail güçleri bir Filistinliyi gaz bombasıyla öldürdü

İsrail güçleri bir Filistinliyi gaz bombasıyla öldürdü

İsrail güçlerinin Kudüs'te bulunan Kalendiya mülteci kampına yaptıkları baskında attıkları gaz bombalarıyla zehirlenen 1 Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail güçlerinin dün (24 Ocak Pazartesi) işgal altındaki Kudüs'te bulunan Kalendiya mülteci kampına yaptıkları baskında attıkları gaz bombalarıyla zehirlenen Filistinli gece saatlerinde hayatını kaybetti.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin aktardığı habere göre, Kalendiya mülteci kampının ahalisinden olan 57 yaşındaki Fehmi Hamed, İsrail güçlerinin bu kampa düzenledikleri baskında yoğun bir şekilde attıkları gaz bombalarının yaydığı zehirli gazdan etkilenerek, olaydan birkaç saat sonra yaşamını yitirdi.

Hamed'in bazı rahatsızlıkları olduğu ve İsrail güçlerinin Kalendiya mülteci kampına baskınları esnasında attıkları gaz bombalarından sonra da nefes sorunu yaşadığından şikayetçi olduğu, bunun üzerine tedavi için hastaneye kaldırıldığı ancak kurtarılamayarak hayatını kaybettiği belirtildi. 

İsrail güçlerinin dün öğle saatlerinde, Kudüs'ün kuzeyinde bulunan Kalendiya mülteci kampına yaptıkları baskında 6 Filistinli genç yaralanmış bir kişi de gözaltına alınmıştı.

facebanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.