İsrail güçleri Filistinlileri öldürmeye devam ediyor

İsrail güçleri Filistinlileri öldürmeye devam ediyor

İsrail askeri, bıçaklı saldırı gerçekleştirmekle suçladığı bir Filistinliyi sokak ortasında infaz etti.

Bir İsrail askeri dün akşam saatlerinde Nablus'un güneyindeki Huvvare kasabasında Filistinli bir genci sıfır mesafeden vurarak katletti.

Filistin Kızılayı yaptığı açıklamada, İsrail güçlerinin Kızılay ekiplerinin vurulduğunda önce yaralanan gence yanaşmasını engellediğini dile getirdi. Filistin Sağlık Bakanlığı da bu arada Sivil İşler biriminden alınan bilgiye göre, gencin İsrail'e ait sağlık merkezlerinden birinde hayatını kaybettiğinin öğrenildiğini duyurdu.

Yerel kaynaklar katledilen gencin Nablus'un Osarin ilçesinin ahalisinden Ammar Muflih isimli bir genç olduğunu dile getirdi.

İsrail güçlerinin gencin vurulmasından sonra yere düşmesi üzerine ahalinin olay yerine toplanmasını engellemek ve gelenleri dağıtmak amacıyla üzerlerine göz yaşartıcı gaz ve ses bombaları attıkları bildirildi.

İsrailli yetkililer gencin bıçaklı saldırı girişiminde bulunduğu için vurularak öldürüldüğünü ifade etti.

Olay anına ilişkin görüntülerde İsrail askeriyle Filistinli genç arasında arbede yaşandığı, gencin İsrail askerinin silahını tuttuğu ve aralarında bir arbede yaşandığı dikkat çekiyor. Ardından silah yere düşerken Filistinli genç sendeliyor ve İsrail askeri genci yakın mesafeden birkaç kez vurarak infaz ediyor.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.