İsrail güçleri Gazze'deki göstericilere ateş açtı

İsrail güçleri Gazze'deki göstericilere ateş açtı

İsrail askerleri Gazze sınırında gösteri yapan Filistinlilerin üzerine ateş açtı. İkisi ağır yedi kişi yaralandı.

İsrail askerlerinin Gazze sınırında düzenlenen "Büyük Dönüş Yürüyüşü" gösterilerinde açtığı ateş sonucu 2'si ağır 7 Filistinli yaralandı.

Gazze'nin doğusunda Büyük Dönüş Yürüyüşü kapsamında bir araya gelen binlerce Filistinli, İsrail sınırı yakınlarındaki bölgelerde araç lastiği yakarak, havai fişek fırlattı.

Sağlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail askerlerinin, Gazze'nin doğu sınırında farklı noktalarda düzenlenen gösterilere müdahalesinde 7 Filistinli yaralandı.

İsrail askerlerinin açtığı ateş sonucu, El-Bureyc mülteci kampının doğusundaki eylemlerde 1'i ağır 4 Filistinli, Cibaliya mülteci kampının doğusunda 1 Filistinli, güneydeki Han Yunus kentinin doğusunda ise 1'i ağır 2 Filistinli yaralandı.

İsrail askerlerinin 30 Mart'tan bu yana devam eden gösterilere müdahalelerinde 180'den fazla Filistinli hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı. 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.