"İsrail, Türkiye’de suikastlere başlayacak"

"İsrail, Türkiye’de suikastlere başlayacak"

Veterans Today adlı bir web sitesinde İsrail’in Türkiye’de suikastlere başlayacağı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da hedefte olduğu öne sürüldü.

Sitenin kıdemli editörü eski denizci asker ve istihbarat uzmanı Gordon Duff tarafından kaleme alınan yazıda şu ifadelere yer verildi:

"Amerika şu anda İran'a ilk önce Erdoğan'ı öldürmeden saldıramayacağına inanıyor. Putin ise Erdoğan yanında olmaksızın Esed'i destekleyemeyecek ve İran'a da silah satamayacak."

Yazıda, "dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın beklenmedik bir tavırla İsrailli büyükelçileri Gazze'deki protestolarda ölen ve yaralanan siviller nedeniyle sürdüğü" de yazıldı.

Ayrıca Duff, "Türk ordusundaki kaynaklarına dayandırarak, Amerika ve İsrail tarafından Erdoğan'ı öldürmek için bir darbe planlandığını" öne sürüldü. Darbenin ise "Erdoğan'ın öldürülmesiyle başlayacağı" aktarıldı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.