İsrail'de polislere ve Yahudi yerleşimcilere saldırı: 2 ölü, 6 yaralı

İsrail'de polislere ve Yahudi yerleşimcilere saldırı: 2 ölü, 6 yaralı

Dün gece saatlerinde Hadira'da gerçekleştirilen saldırıda iki İsrailli öldürüldü, 6'sı da yaralandı. 

Dün akşam saatlerinde, Filistin'in 1948'de işgal edilmiş bölgesinde yer alan Hadira'da gerçekleştirilen saldırıda iki İsrailli öldürülürken, 6'sı da yaralandı. 

İsrail Kamu Yayın Kurumu tarafından yapılan açıklamada, El-Hadira'da silahlı saldırı eyleminde iki İsraillinin öldürüldüğü, ikisi polis olan 6 kişinin de yaralandığı duyuruldu.

Öldürülen kişilerin İsrailli polisler olduğu belirtildi.

Yediot Aharanoot gazetesinin yayınladığı haberde El-Hadira kentinde iki silahlı kişi tarafından düzenlenen saldırıda ikisi polis olan 5 kişinin yaralandığı belirtildi.

Filistin Enformasyon Merkezi'nin aktardığı habere göre, İsrail yönetiminin polis teşkilatı tarafından yapılan açıklamada da iki polis görevlisinin yaralandığı, eylemi gerçekleştiren iki kişinin ise etkisiz hale getirildiği belirtildi. 

Olay yerindeki kameralardan, olay anıyla ilgili kayıtları da yayınlandı. 

Bundan yaklaşık dört gün önce 1948'de işgal edilmiş kısmın güneyindeki Nakab bölgesinde yer alan Birussebi (Beersheba) şehrinde de dört kişinin öldürüldüğü ve bazı kişilerin de yaralandığı bir saldırı daha gerçekleştirilmişti.

wp-005.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.