İsrail'den Gazze Şeridi sınırındaki gösterilere müdahale: 1 ölü 15 yaralı

İsrail'den Gazze Şeridi sınırındaki gösterilere müdahale: 1 ölü 15 yaralı

İsrail rejiminin Gazze'ye uyguladığı ablukanın kırılması amacıyla 28 Ağustos tarihinde yeniden başlatılan eylemlere dün gece İsrail güçlerinin müdahale etmesi sonucu bir Filistinli hayatını kaybetti.

İsrail rejiminin Gazze'ye uyguladığı ablukanın kırılması amacıyla 28 Ağustos tarihinde yeniden başlatılan ve o tarihten bu yana kesintisiz bir şekilde her gece gerçekleştirilen eylemlere dün (2 Eylül Perşembe) gece İsrail güçlerinin müdahale etmesi sonucu bir Filistinli hayatını kaybederken 15 Filistinli de yaralandı. 

Gazze'deki Filistin Sağlık Bakanlığı'nın verdiği bilgilere göre İsrail güçlerinin dün gece Gazze'nin doğusunda sınıra yakın bölgelerde gerçekleştirilen eylemlere İsrail güçlerinin müdahalede bulunması sonucu 26 yaşında bir genç karnından aldığı yaraların tesiriyle yaşamını yitirdi, 5'i çocuk olmak üzere 15 kişi muhtelif şekillerde yaralandı.

Yaralılardan bazılarına mermi isabet ettiği, bazılarının da gaz bombalarının yaydığı boğucu gazdan veya bu bombalardan sıçrayan şarapnel parçalarından etkilendikleri belirtildi.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.