İstanbul'da bekleyiş sürüyor: Hangi belediye başkanları mazbata aldı?

İstanbul'da bekleyiş sürüyor: Hangi belediye başkanları mazbata aldı?

İstanbul'da 31 Mart seçimlerinin ardından belediyelerin mazbata bekleyişi devam ediyor.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri devam ediyor. Peki kimler mazbata aldı, kimler mazbatayı bekliyor? Hangi ilçenin mazbata alacağı tarih netleşmedi? Habertürk Yazarı Esra Boğazlıyan, İstanbul ilçelerinde son durumu derledi.

31 Mart seçimlerinin üzerinden 10 gün geçti. Başta İstanbul Büyükşehir Belediyesi olmak üzere pek çok il ve ilçede itiraz süreçleri devam ediyor.

Mazbatanın verildiği ilçeler şöyle sıralanıyor: Adalar, Arnavutköy, Avcılar, Ataşehir, Bağcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Bayrampaşa, Beykoz,  Beşiktaş, Büyükçekmece, Beylikdüzü, Çatalca, Çekmeköy, Eyüpsultan, Fatih, Güngören, Kadıköy, Kartal, Küçükçekmece, Sarıyer, Şişli, Ümraniye, Üsküdar, Silivri, Sultangazi, Tuzla ve Zeytinburnu.

İstanbul'da mazbatasını bekleyen 8 ilçe ise şöyle:  Başakşehir, Beyoğlu, Esenyurt, Gaziosmanpaşa, Kağıthane, Pendik, Sancaktepe ve Sultanbeyli.

Öte yandan Şile'de mazbata teslim işlemi yarın gerçekleştirilecek. Esenler ise Cuma gününü beklerken Maltepe'nin ne zaman alacağı henüz net değil.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.