İstanbulkart dolum noktaları tarih oluyor

İstanbulkart dolum noktaları tarih oluyor

İBB Başkanı Uysal, "Şu anda İstanbulkart’a bakiye yükleme işlemini mobil uygulama ile otomatik hale getirmiş durumdayız. İstanbulkart kullanıcıları, ‘Yetersiz bakiye’ anonsundan kurtulacak.” dedi.

İBB (İstanbul Büyükşehir Belediyesi) Başkanı Mevlüt Uysal, İstanbulkart kullanıcıları için hazırlanan mobil uygulamanın tanıtım toplantısında konuştu. İstanbulkartlara artık bu uygulama sayesinde yükleme yapılabileceğini belirten Uysal, şöyle konuştu:

Zaman kaybetmeden otomatik yükleme

“İstanbul’da 15-16 milyon İstanbulkart kullanıcısı var. Yıllık 3 buçuk milyar gibi bir ödeme hareketi oluyor. 15-16 milyon insan İstanbulkart’a para yüklerken fiili olarak gidip bir yerde yükleme yapmak için ciddi kuyruklar bekliyor ve zaman kaybına uğruyor. Şu anda İstanbulkart’a bakiye yükleme işlemini mobil uygulama ile otomatik hale getirmiş durumdayız. Yaklaşık 16 milyon insan herhangi bir ödeme noktasına gidip zaman kaybetmeden veya mesai saatlerini düşünmeden elektronik bankacılık sistemi üzerinden İstanbulkart’a otomatik yükleme yapabiliyor.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.