Jim Carrey'den 'Yemen' tepkisi: Bizim füzemiz, bizim suçumuz

Jim Carrey'den 'Yemen' tepkisi: Bizim füzemiz, bizim suçumuz

ABD’li komedyen Jim Carrey, Yemen’deki hava saldırısı sonucu hayatını kaybeden 40 çocuk için Twitter hesabı üzerinden açıklamalarda bulundu.

Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun hava saldırısında vurduğu okul otobüsünde ölen çocuklar ile ilgili ünlü komedyen Jim Carrey’den açıklama geldi.  

Carrey attığı tweet’te şu ifadelere yer verdi: “40 masum çocuk bir otobüste öldürüldü. Bizim müttefikimiz. Bizim füzemiz. Bizim suçumuz.” 

Geçtiğimiz hafta Yemen'in kuzeyindeki Sada ilinde Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nin (BAE) öncülüğündeki koalisyonun düzenlediği hava saldırısında piknikten dönen bir okul otobüsü hedef alınmıştı.  

Uluslararası Kızılhaç Komitesi saldırıda 29 çocuğun öldürüldüğünü açıklarken, Husilere bağı kaynaklar ise ölü sayısının 51 olduğunu ve aralarında 40 çocuk bulunduğunu belirtmişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.