Karamollaoğlu: Seçim iki parti arasındaymış gibi bir intiba oluşturuluyor

Karamollaoğlu: Seçim iki parti arasındaymış gibi bir intiba oluşturuluyor

AK Partili Binali Yıldırım ile CHP'li Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınına değinen Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu 'Bu seçim sadece 2 parti arasında oluyormuş gibi bir intiba doğurulmaya çalışılıyor' diye konuştu.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, partisinin İstanbul İl Başkanlığınca, Halkalı'daki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde düzenlenen Büyük İstanbul Şöleni'nde partililere hitap etti. 

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu'nun ortak canlı yayınına değinen Karamollaoğlu şöyle konuştu:

"Sanki bu seçim sadece 2 parti arasında yapılıyor gibi bir intiba doğurulmaya çalışılıyor. Türkiye ısrarla Amerika'ya benzer bir tarzda ikili bir sisteme itilme çabası içinde. İstanbul şehir olarak şu anda geldiği noktada yaşadığı problemlerden kurtulsun istiyorsak, üçüncü bir yolun var olduğunu duyurmak mecburiyetindeyiz. İnsanlarımızı bu noktada birleştirmek için çaba sarf etmeliyiz."

Karamollaoğlu seçmene seslendi, iki yanlıştan birini seçmek zorunda değilsiniz dedi, ortak TV programı için değerlendirmede bulundu: 

31 Mart öncesi 2 parti, 2 aday teranelerini dinledik. Buna aldırış etmeden aday oldum. Şimdi bizim var olduğumuz bilindiği halde yeniden bu ikili sisteme bir dönüş var. Kendilerini defalarca ikaz etmeme, 'Gelin şu ülkemizdeki demokratik seviyeyi yükseltelim' dememe rağmen, burada bizler de adayken, yalnız sizlerin davet edileceği toplantıya öbür adaylar gelmiyor diye katılmayınız. Şimdi adına 'demokrasi şöleni' dedikleri bir tiyatroyu televizyonda oynayacaklar. Halkıma sesleniyorum, 2 yanlıştan birisini seçmek zorunda değilsiniz. Saadet Partisi var.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum