"Kaşıkçı'nın cesedi parçalara ayrılarak konsolosluktan kaçırıldı"

"Kaşıkçı'nın cesedi parçalara ayrılarak konsolosluktan kaçırıldı"

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Kışlakçı, Cemal Kaşıkçı konusuna dair bir açıklama yaptı.

Türk Arap Medya Derneği Başkanı Turan Kışlakçı, Cemal Kaşıkçı'nın kaybolmasına dair açıklamalarda bulundu.

Kışlakçı şu ifadeleri kullandı: "Hepimizin başı sağolsun. Sadece Türkiye'deki medyanın değil, bütün dünyanın başı sağolsun. Bize ulaşan, iki gün önce haber ulaşmıştı fakat teyit ettirememiştik, dün teyit ettirdik bunu, Cemal Kaşıkçı'nın öldürüldüğü haberi doğru, ve ikinci bir haberse çok vahşice öldürüldüğü yönünde, bununla ilgili bilgiye ulaştık ama henüz ciddi manada teyit ettiremedik. Öldürülüğü kesin fakat, barbar bir şekilde öldürülüşüyle ilgili ifadelerse yine kısmi teyit edildi ama tam teyit ettiremedik. Bugün veyahut yarın yetkililerimiz bu konuda açıklama yapacak, ellerinde ciddi deliller olduğunu da biliyoruz."

Turan Kışlakçı, Kaşıkçı'nın öldürülme şeklinin de vahşice olduğunu belirtti: "Tüm yetkililerin teyit ettiği şey, öldürüldüğü. Girdikten sonra bayıltılıp, cesedin parçalanarak 15 kişiye dağıtıldığı ve götürüldüğü. Bunu açıklayacak yetkililer. Tarihte böyle bir vahşilik yok."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.