Kassam Tugayları: İsrail bombardımanlarına karşılık rehineleri infaz edeceğiz

Kassam Tugayları: İsrail bombardımanlarına karşılık rehineleri infaz edeceğiz

Filistinli grupların İsrail'e yönelik saldırılarında ölen İsraillilerin sayısı 900'ü geçti.

Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el Kassam Tugayları, İsrail'in Gazze'deki sivil yerleşimlere bombardımanının devam etmesi durumunda farklı bir planı uygulamaya koyacaklarını açıkladı.

Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde tarafından yayınlanan ses kaydında, İsrail'in Gazze'ye yönelik habersiz şekilde gerçekleştirdiği hava saldırılarına devam etmesi durumunda İsrailli rehinelerin infaz edileceği belirtildi.

Ebu Ubeyde infazların sesli ve görüntülü şekilde gerçekleştirileceğini söyledi.

Süreç

Hamas'ın başını çektiği Filistinli gruplar 7 Ekim Cumartesi sabahı İsrail'e yönelik kapsamlı bir saldırı başlatmış, İsrail saldırılara karşılık olarak abluka altında yaklaşık 2 buçuk milyon kişinin yaşadığı Gazze Şeridi'ni gelişigüzel şekilde bombalamaya başlamıştı.

İsrail ordusunun gün içinde yaptığı açıklamada Gazze Şeridi'ne bir saat içerisinde 130 saldırının düzenlendiği ifade edilmişti.

Kaynak: Mepa News

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.