Kılıçdaroğlu: Bırakıp bırakmayacağıma parti karar verir

Kılıçdaroğlu: Bırakıp bırakmayacağıma parti karar verir

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu partinin başında kalıp kalmayacağı sorusuna "Ona parti karar verir" dedi.

(Fotoğraf: Twitter / CHP Fotoğraf Servisi)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimin ardından parti lideri olarak kalıp kalmayacağına dair konuştu.

Sözcü gazetesinden Saygı Öztürk'ün sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin ahlaki meşruiyet sorunu var. Cumhurbaşkanlığı koltuğuna oturan kişinin ahlaki meşruiyet sorunu var." dedi.

Kemal Kılıçdaroğlu partisinin başında olup olmayacağına dair soruya ise "Ona parti karar verir tabi doğal olarak." yanıtını verdi.

Kılıçdaroğlu ayrıca şu ifadeleri kullandı:

"CHP Parti Meclisi üyeleri her seçimden sonra olduğu gibi, bu seçim sonrası da doğal olarak kendileri istifa dilekçelerini verdiler. Daha önceki seçimlerde de veriyorlardı. Bu partimizde geleneksel bir durum. Parti Meclimiz de bugün (Cumartesi) toplanacak. Doğal olarak seçim sürecini konuşacağız. MYK da arkadaşlar görüşlerini ifade ettiler. Partimizin seçim süreci, yapılan harcamalar ve diğer konularla ilgili Merkez Yönetim Kurulu'ndaki arkadaşlara bilgi verildi. Her konu bütün ayrıntılarıyla ele alındı, konuşuldu. Onların soruları, görüşleri alındı. Artılarımız eksilerimiz değerlendirildi. Şimdi bunu Parti Meclisi'ne bir rapor olarak sunacağız. Doğal olarak Parti Meclisi ile de görüşeceğiz. Biz, 100 yıllık bir partiyiz. Dolayısıyla böyle her şeyi inceden inceye araştıran, sorgulayan, eksiğimiz nerede, hatamız varsa hatamız nerede, bütün bunları bir şekilde masaya yatıran, gelenekleri, örfü, adeti olan bir partiyiz. O çerçeve içinde değerlendirme yapılacak."

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum