"Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye Eğitim Bakanlığı'nı teklif edecek"

"Kılıçdaroğlu Muharrem İnce'ye Eğitim Bakanlığı'nı teklif edecek"

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Muharrem İnce'ye Milli Eğitim Bakanlığı'nı teklif edeceği iddia edildi.

CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova, "Milli Eğitim Bakanlığı'nın İnce'ye teklif edileceği ihtimali konuşuluyor Ankara'da" ifadelerini kullandı.

T24'ün aktardığı habere göre, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanı adaylığı için 100 bin imza süreci devam eden Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'yi ziyaret edeceğini söyledi. Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce görüşmesi henüz netleşmezken, kulisler hareketlendi.

CNN Türk Ankara Temsilcisi Dicle Canova "Görüşme nisan ayının ilk haftası gerçekleşebilir. CHP lideri ziyaret öncesi birkaç anket görmek istiyor" dedi.

Canova, "Milli Eğitim Bakanlığı konusunda Kılıçdaroğlu'nun kurmaylarına bir şey söylemediği ifade ediliyor. Bir rezerv mi tutuluyor. İnce'nin çocukluk hayalinin Milli Eğitim Bakanı olma olduğu biliniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nın İnce'ye mi teklif edileceği konuşuluyor Ankara'da" ifadelerini kullandı.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.