Kılıçdaroğlu: Türkiye her an bir erken seçime gidebilir

Kılıçdaroğlu: Türkiye her an bir erken seçime gidebilir

CHP lideri Kılıçdaroğlu "Türkiye her an bir erken seçime gidebilir. Biz her koşulda hazırlıklı olmalıyız." ifadelerini kullandı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Türkiye her an bir erken seçime gidebilir" dedi.

Independent Türkçe'den Ali Kemal Erdem'in sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu, Türkiye'nin ekonomik soykırımla karşı karşıya olduğunu söyledi.

"Türkiye her an bir erken seçime gidebilir"

"Türkiye'de bir erken seçim ihtimali var mı, iktidar 5 yıl kesintisiz devam edebilir mi?" sorusunu Kılıçdaroğlu "Türkiye her an bir erken seçime gidebilir. Biz her koşulda hazırlıklı olmalıyız." diye yanıtladı.

Kılıçdaroğlu, "Getirilen ucube sistemin maliyetini toplum yaşadı ve ağırlaşarak da yaşamaya devam ediyor. Türkiye şu anda bir ekonomik soykırımla karşı karşıyadır. Demokrasiden yana olanların iktidar beklentilerini göz ardı etmemeliyiz. Toplumu bu beklentilere angaje etmek için çaba göstermeliyiz. Önceliğimiz demokrasi olmalı." ifadelerini kullandı.

tg-003.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.