'Kirli çamaşırlar' ortaya saçılacak: Ahmedinejad'dan Süleymani'ye tehdit

'Kirli çamaşırlar' ortaya saçılacak: Ahmedinejad'dan Süleymani'ye tehdit

İran'ın eski cumhurbaşkanı Ahmedinejad, Kasım Süleymani'yi kendisi ve İranlı komutan arasındaki 'iş ilişkilerini' açıklamakla tehdit etti.

İran'ın eski Cumhurbaşkanı Mahmud Ahmedinejad, cumhurbaşkanlığı dönemindeki yardımcısı Hamid Bakayi'nin "yolsuzluk" suçlamasıyla hapis cezasına çarptırılmasına sessiz kalmakla suçladığı Devrim Muhafızları Ordusu'na bağlı Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani'yi kendisi ve İranlı komutan arasındaki "iş ilişkilerini" açıklamakla tehdit etti.

Ahmedinejad, Süleymani'ye hitaben yazdığı ve kendisine yakınlığıyla bilinen "dolatebahar" adlı internet sitesinde yayımlanan mektubunda, İranlı generali Bakayi'nin hapis cezasına mahkum olduğu davayla ilgili sessiz kalmakla suçladı.

Süleymani'yi tehdit eden Ahmedinejad, "Önceki mektubumda hatırlattığım üzere aramızdaki iş ilişkilerinin açıklanmasına kendinizi tam olarak hazırlayın." dedi. Ahmedinejad mektubun sonunda ise "yakında zalimlerin rezil olacağını ancak pişmanlık için geç olacağı" uyarısında bulundu.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.