Kraliçe 2. Elizabeth'in tabutuna dokunmak isteyen ziyaretçi tutuklandı

Kraliçe 2. Elizabeth'in tabutuna dokunmak isteyen ziyaretçi tutuklandı

Westminster Hall'de bulunan bir ziyaretçinin çektiği ve Twitter üzerinde paylaştığı görüntüleri kısa sürede yüzbinlerce kişi izledi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in başkent Londra'daki Westminster Hall'de halkın ziyaretine açılan naaşına dokunmak isteyen biri, polis tarafından yaka paça yere yatırılıp etkisiz hale getirildikten sonra sorgulanmak üzere gözaltına alındı.

Reuters, ismi açıklanmayan bu kişinin daha sonra “kamu düzenini bozmak” suçundan tutuklandığını duyurdu. Westminster Hall'de bulunan bir ziyaretçinin çektiği ve Twitter üzerinde paylaştığı görüntüleri kısa sürede yüzbinlerce kişi izledi.

Polisin, Kraliçe'nin naaşına dokunmak isteyen kişiyi sert bir şekilde yere indirmesi tepki topladı.

Bu arada Kraliçe'nin naaşını görmek isteyenlerin oluşturduğu kuyruk yoğunluk nedeniyle durduruldu. Kültür Bakanlığı’nın verdiği bilgiyi aktaran Reuters, naaşı görmek isteyenlerin yaklaşık 16 saat kuyrukta beklemek zorunda kaldığını bildirdi.

İngiliz hükümet yetkilileri, Kraliçe'nin tabutunu görmek için bekleyen ziyaretçilerin oluşturduğu kuyruğun Southwark Parkı'nda kapasitesine ulaşması nedeniyle en az 6 saat durdurulduğunu açıkladı.

Kaynak: Euronews, Mepa News

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
2 Yorum