Kremlin'den 'Putin ile Zelenskiy Türkiye'de bir araya gelebilir' mesajı

Kremlin'den 'Putin ile Zelenskiy Türkiye'de bir araya gelebilir' mesajı

Kremlin Sözcüsü Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin ile Ukraynalı mevkidaşı Zelenskiy’in Türkiye’de bir araya gelmesi de dahil herhangi bir görüşme formatını dışlamadıklarını, fakat böyle bir görüşme konusunda bir anlaşmaya da varılmadığını kaydetti.

Kremlin Sözcüsü Dmitriy Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukraynalı mevkidaşı Vladimir Zelenskiy’in Türkiye’de bir araya gelmesi de dahil herhangi bir görüşme formatını dışlamadıklarını, fakat böyle bir görüşme konusunda bir anlaşmaya da varılmadığını kaydetti.

Sputnik'in aktardığına göre Kremlin Sözcüsü Peskov basın toplantısında yöneltilen bir soru üstüne, “(Rusya Devlet Başkanı) Putin ile (Ukrayna Devlet Başkanı) Zelenskiy’in Türkiye topraklarında görüşmesinin organize edilmesi girişimine gelince, bu konuda henüz bir anlaşma yok, zira bu konuda gerçek bir konuşma yapılmış değil” ifadelerini kullandı.

Kremlin Sözcüsü, böyle bir görüşmenin gerçekleşmesinin ne kadar olası olduğuna ilişkin soru üzerine ise, “Kimse, bunu (böyle bir görüşmenin gerçekleşme ihtimalini) reddetmiyor. Rusya Devlet Başkanı, bir işin ele alınması için herkesle görüşmeye hazır olduğunu söylüyor, fakat bunun için (görüşmede) neyin elde edilmesinin beklendiği ve neyin tartışılacağı konusunda anlaşılması gerekiyor. böyle bir anlaşma şu an için yok” ifadelerini kullandı.

uygulamabanner.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.