Mahir Ünal AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden ayrıldı

Mahir Ünal AK Parti Grup Başkan Vekilliği görevinden ayrıldı

Mahir Ünal, AK Parti'deki Grup Başkan Vekilliği görevinden affını talep ettiğini açıkladı.

Mahir Ünal, AK Parti'deki Grup Başkan Vekilliği görevinden affını talep ettiğini açıkladı.

Ünal Twitter’dan paylaştığı mesajda şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’a bugüne kadar  şahsıma duyduğu güven ve verdiği sorumluluklar için müteşekkirim. Kamuoyunun bilgisine saygılarımla sunarım."

AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Kahramanmaraş 8. Uluslararası Kitap ve Kültür Fuarı’nda konuşan yaptığı konuşmada, cumhuriyet rejimini harf devrimi üzerinden eleştirmişti.

Ünal buradaki konuşmasında "Tarihteki en sert kültürel devrim Türkiye'de yaşanmıştır. Mesela Fransız devrimi her şeyi yıkmıştır ama lügate dokunmamıştır. Yine en sert devrimlerden bir tanesi Mao'nun Çin kültür devrimidir. Lügate dokunmamıştır. Ama maalesef bir kültür devrimi olarak Cumhuriyet, bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir" ifadelerini kullanmıştı.

MHP Lideri Devlet Bahçeli ise partisinin grup toplantısında, isim vermeden Ünal’ı sert sözlerle eleştirmişti.  Bahçeli, Ünal’ın tutumunu “özgüven eksikliği” olarak yorumlamıştı.

whtspp.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
3 Yorum