Mehmet Barlas: Böyle giderse iPhone'u sadece FETÖ'cüler kullanacak

Mehmet Barlas: Böyle giderse iPhone'u sadece FETÖ'cüler kullanacak

"Bir yeni kur oluşacak. Ekonomi de, hayat da o yeni kura adapte olacak. Ve kaldığımız yerden kalkınma ve gelişme yolculuğumuza devam edeceğiz."

Sabah yazarı Mehmet Barlas, Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren ABD'nin elektronik ürünlerine boykot kararını değerlendirdi. Barlas, "Türk-Amerikan ilişkileri eskisi gibi olacak mı bilmiyorum" diyerek, "Bu iş böyle giderse mesela IPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar" dedi.

Barlas'ın "Ortalık sonunda durulur ama Türk-ABD ilişkileri hep dalgalanır" başlığıyla yayımlanan yazısının ilgili bölümü şu şekilde:

"Biliyoruz ki dolar karşısında Türk Lirası'nın dalgalanması bir yerde duracak. Bir yeni kur oluşacak. Ekonomi de, hayat da o yeni kura adapte olacak. Ve kaldığımız yerden kalkınma ve gelişme yolculuğumuza devam edeceğiz. Ama Türk-Amerikan ilişkileri eskisi gibi olacak mı, bilemiyorum. Çünkü Amerika'yı yönetenlerin akıllarına estiği zaman dostlarına ne tür düşmanlıklar yapacaklarını kestirmek imkansız hale gelmiş bulunuyor. Ve bu iş böyle giderse mesela IPhone'u sade FETÖ'cüler kullanacaklar."

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.