MHP Diyarbakır İl Başkanı 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı

MHP Diyarbakır İl Başkanı 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, merkez yönetimi tarafından görevden alındıktan bir gün sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp, merkez yönetimi tarafından görevden alındıktan bir gün sonra tutuklanarak cezaevine gönderildi. 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın tarafından görevden alındığı duyurulan MHP Diyarbakır İl Başkanı Cihan Kayaalp sabah saatlerinde gözaltına alındı. Daha sonra adliyeye sevk edilen Kayaalp çıkarıldığı mahkemece 'çocuğa cinsel istismar' suçundan tutuklandı. 

MHP Genel Merkezi, dün Diyarbakır il teşkilatını feshettiklerini açıklamış İl başkanı Cihan Kayaalp'i de görevden aldığını duyurmuştu. 

Görevden alınmasının ardından bu sabah gözaltına alınan Kayaalp'in '16 yaşındaki bir çocuğa sistematik olarak cinsel istismarda bulunmakla' suçlandığı kaydedildi. 

Kaynak: Euronews

katki.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.