MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’dan Davutoğlu ve Babacan ekibine: Orta malı politikacı tipleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’dan Davutoğlu ve Babacan ekibine: Orta malı politikacı tipleri

MHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın’dan Davutoğlu ve Babacan ekibine: Türkiye’ye zarar vermeyi göze alan orta malı politikacı tipleri

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Twitter hesabından yaptığı açıklamalarda eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ve ekibinin MHP’ye yönelik eleştirilerine yanıt verdi. 

Ahmet Davutoğlu için “Mazul (Azledilmiş) ve sakıt (Düşmüş)” ifadelerini kullanan Yalçın, Davutoğlu’nu MHP’ye dönük karşıtlık cephesi oluşturmak ve “Ak Parti içinde bozgunculuk ve tefrika girişimleri” yapmakla suçladı.

Ahmet Davutoğlu’nun “MHP âdeta Ak Parti tabanına hortum bağlamış” ve “MHP ile ittifak bitirilmeli” ifadelerini kullandığını belirten Yalçın, “temelsiz, akılsız ve öngörüsüz açıklamalarla aklınca hedef şaşırtmaktadır” diye konuştu. 

Ahmet Davutoğlu kanadının yanı sıra Ali Babacan'ın ekibini de eleştiren Semih Yalçın, iki ismi "Türkiye’ye zarar vermeyi göze alan bu orta malı politikacı tipleri bir alamete bindirilmiş" ifadelerini kullandı. MHP Genel Başkan Yardımcısı şunları söyledi:

"Davutoğlu’nun MHP muarızı (karşıtı) kesilmesinin arka planında, partimizin siyasette oynadığı dominant ve etkin ama yapıcı rolün baltalanması için kendisini yeni fitne odağı rolüne hazırlayanların rahatsızlığı kadar, cemaziyelevvelinin (geçmişle ilgili olumsuzluklar) partimizce iyi bilinmesinin mahcubiyeti de vardır."

"Madem ki sadece kendi yetiştikleri; sayesinde isim, şöhret ve dünyalık sahibi oldukları partilerine değil, bütün Türkiye’ye zarar vermeyi göze alan bu orta malı politikacı tipleri bir alamete bindirilmiş; biz olacakları şimdiden söyleyelim de ikaz sorumluluğu üstümüzde kalmasın:"

twtcanli.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.