'Milli güvenliği bozucu nitelikteki' grevler Cumhurbaşkanı imzasıyla ertelendi

'Milli güvenliği bozucu nitelikteki' grevler Cumhurbaşkanı imzasıyla ertelendi

Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararda, iki sendika tarafından alınan grev kararının "milli güvenliği bozucu nitelikte görülmesi" nedeniyle 60 gün ertelendiği açıklandı.

Metal-İş Sendikası ve Özçelik-İş Sendikası tarafından iki fabrikada alınan grev kararı, "milli güvenliği bozucu nitelikte görüldüğünden" 60 gün ertelendi.

Bekaert İzmit Çelik Kord Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ait Kocaeli'nin İzmit ilçesindeki işyerinde Birleşik Metal-İş Sendikası ve Bekaert Kartepe Çelik Kord Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketine ait Kocaeli'nin Kartepe ilçesindeki işyerinde Özçelik-İş Sendikası tarafından alınan grev kararlarının ertelendiği açıklandı.

Resmi gazetede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, iki fabrikadaki grev kararının iptaline, "milli güvenliği bozucu nitelikte olması" gerekçe gösterildi.

280.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.