Milli Savunma Bakanlığı: Irak sınırındaki çatışmada 4 asker şehit, 6 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı: Irak sınırındaki çatışmada 4 asker şehit, 6 asker yaralı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), yapılan açıklamada Türkiye-Irak sınır hattında 4 askerin hayatını kaybettiği, 6 askerin de yaralandığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB), yapılan açıklamada Türkiye-Irak sınır hattında operasyonların devam ettiği ve çıkan çatışmada 4 askerin hayatını kaybettiği, 6 askerin de yaralandığı bildirildi.

MSB'nin açıklamasında, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz." ifadelerine yer verildi.

PKK hedeflerine yönelik operasyonların devam ettiğinin aktarıldığı açıklamada ayrıca, "Teröristler hava harekatı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındı" denildi.

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.