"Mossad Başkanı Cohen Hamas'a yardımların devam etmesi için Katar'a gitti"

"Mossad Başkanı Cohen Hamas'a yardımların devam etmesi için Katar'a gitti"

İsrail istihbarat servisi Mossad'ın Başkanı Yossi Cohen'in Katar'a giderek bu ülkenin Hamas'a yaptığı yardımlara devam etmesini istediği öne sürüldü.

Eski İsrail Genelkurmay Başkanı Avigdor Liberman, İsrail istihbarat servisi Mossad'ın Başkanı Yossi Cohen'in Katar'a giderek abluka altındaki Hamas'a yaptığı yardımlara devam etmesini istediğini öne sürdü.

Liberman, Cohen ile İsrail ordusunun Gazze Şeridi'nden sorumlu "Güney Komutanlığı" komutanı General Herzi Halevi'nin yaklaşık 2 hafta önce Katar'ı ziyaret ettiğini belirtti.

Başbakan Binyamin Netanyahu'nun isteği doğrultusunda Cohen ve Halevi'nin Katar'a gittiğini iddia eden Liberman, "Gittiler ve 30 Mart'tan sonra da Hamas'a para göndermeye devam etmeleri için Katarlılara yalvardılar. Katarlılar 30 Mart'tan sonra para göndermeyi durduracaklarını söylemişlerdi." diye konuştu.

İsrail Evimiz Partisi lideri Liberman'ın sözlerine ilişkin Netanyahu henüz açıklama yapmadı.

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.
1 Yorum