Motorine 16 benzine 7 LPG'ye 25 kuruş zam

Motorine 16 benzine 7 LPG'ye 25 kuruş zam

Bu gece motorine 16, benzine 7 ve LPG'ye 25 kuruş zam bekleniyor.

Koronavirüs salgını nedeniyle petrol ve akaryakıt sektöründe dalgalanma devam ediyor. Uluslararası piyasalarda benzin ve motorin fiyatları bir anda artıyor, ardından aynı hızla düşüyor. Fiyatlarda istikrarı bir türlü oluşmuyor. Bu nedenle de iç piyasada pompa satış fiyatları sıkça değişiyor. Değişiklik, bazen bir gün arayla gündeme gelebiliyor.

Habertürk'ten Olcay Aydilek'in haberine göre, benzin ve motorinde, geçen hafta uluslararası piyasalarda yaşanan gelişmelerin etkisiyle fiyat hareketi bekleniyor. Motorinde 28 kuruş zam ihtiyacı vardı. Motorin, küresel piyasalarda gevşedi ve ihtiyaç 16 kuruşa geriledi. Benzinde de 7 kuruş zam bekleniyor. LPG’de de 25 kuruşluk bir artış söz konusu olabilir.

İndirim gündeme gelebilir

Sektör temsilcileri, gerek benzin, gerekse de motorin fiyatlarının bir miktar gevşeme eğilimi gösterdiğini belirterek, bu geceki zammın ardından hafta sonuna doğru akaryakıta indirim gelebileceğini söyledi.

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.