MSB: İran tarafından açılan ateşte bir asker şehit oldu

MSB: İran tarafından açılan ateşte bir asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı, Recep Durak isimli piyade sözleşmeli onbaşının tüm müdahalelere rağmen kurtulamadığını belirtti

Milli Savunma Bakanlığı, Hakkari Yüksekova’da bir askerin İran tarafından açılan taciz ateşi sonucu yaralandıktan sonra kaldırıldığı hastanede kurtarılamadığını açıkladı.

Bakanlığa ait sosyal medya hesabından Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar'ın imzasıyla yapılan paylaşımda, "Silah arkadaşımız, 23 Haziran 2020 tarihinde Hakkari/Yüksekova sınır bölgesinde icra edilen keşif ve gözetleme faaliyetleri esnasında, İran istikametinden açılan taciz ateşi sonucu yaralanmış, sevk edildiği hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim" ifadeleri kullanıldı.

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.