Müftüoğlu: Kimse sonbaharda bu iş biter diye heveslenmesin

Müftüoğlu: Kimse sonbaharda bu iş biter diye heveslenmesin

Hürriyet yazarı Osman Müftüoğlu Fahrettin Koca'nın koronavirüs açıklamaları üzerine yazdığı yazıda "Kimse kimseyi boşuna heveslendirmesin" dedi.

Hürriyet yazarı Osman Müftüoğlu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın sonbaharı işaret ederek "Toplumsal bağışıklık kazanılırsa, aşılı olanlar maskelerini çıkarabilir" açıklamasının ardından, "Kimse kimseyi boşuna heveslendirmesin. Hiç kimse de 'Sonbaharda bu iş biter, maskeler en geç eylül ortasında iner' diye de düşünmesin" dedi. 

Müftüoğlu, bugünkü yazısında, koronavirüs salgınının Türkiye'deki seyrine ilişkin olarak maskelerin durumunu ele aldı.

"Tabii ki aşılamada toplum bağışıklığına yetecek rakamlara ulaştığımızda çok ama çok daha fazla rahatlayacağız. Tabii ki o rakamları elde ettiğimizde daha çok buluşacak, daha çok ve sık konuşacak, hasret gidereceğiz. Ama bilelim ki 'maskesiz sohbetler' yalnızca açık havada ve yine mesafe kuralı gündemde tutularak yapılabilecek. 'Maskeler çöpe' diye bağırıp havaya zıplama zamanına gelince... O zamanı henüz bilmiyoruz ama '2022 başından önce pek mümkün değil' notunu da düşüyoruz."

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.