Netanyahu: Zarif gitti, şükürler olsun

Netanyahu: Zarif gitti, şükürler olsun

İsrail Başbakanı Netanyahu, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in görevinden istifa etmesiyle ilgili olarak, "Zarif gitti, şükürler olsun" ifadesini kullandı.

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, İran Dışişleri Bakanı Cevad Zarif'in görevinden istifa etmesiyle ilgili olarak, "Zarif gitti, şükürler olsun" ifadesini kullandı.

Sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Netanyahu, "Şükürler olsun, burada olduğum sürece İran'ın nükleer silahları olmayacak." dedi.

Zarif, geçen hafta Münih Güvenlik Konferansı'nda yaptığı açıklamada, "Bazıları kesinlikle savaş istiyor. Mesela İsrail… Savaş çıkma ihtimali çok yüksek. Eğer uluslararası hukukun ciddi ihlallerine göz yummaya devam ederseniz savaş çıkma riski daha da artacak" ifadelerini kullanmıştı.

Buna karşılık Netanyahu, "Ortadoğu'da istikrarsızlığa neden olan temel faktör İran'ın saldırgan tutumudur" cevabını vermişti.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.