Nobel ödüllü Fransız virolog: Covid-19 Vuhan'daki laboratuvarda üretildi

Nobel ödüllü Fransız virolog: Covid-19 Vuhan'daki laboratuvarda üretildi

2008 yılında Nobel Tıp Ödülü'nü kazanan Fransız virolog Luc Montagnier, koronavirüse dair çarpıcı bir açıklamada bulundu.

2008 yılında Nobel Tıp Ödülü'ne layık görülen Fransız vatandaşı virolog Luc Montagnier, Çin kaynaklı yeni tip koronavirüs (Covid-19) salgınına dair dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"Pourquoi docteur" adlı internet sitesine açıklama yapan Montagnier, virüsün hayvan pazarında ortaya çıktığına inanmadığını dile getirdi.

Montagnier, yeni tip koronavirüsün Vuhan'daki laboratuvarda üretildiğini, bu laboratuvarın 2000'li yıllardan bu yana koronavirüsler hakkında uzmanlaştığını söyledi.

Çin'in bunu hangi amaçla yaptığını bilmediğini ifade eden Fransız virolog, laboratuvarda virüs üzerinde araştırmalar yapılarak, AIDS'e yol açan HIV virüsüne aşı bulmak isterken yeni tip koronavirüsün ortaya çıkmış olabileceğini belirtti.

facebanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.