Osmaniye'de bir muhtar 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten tutuklandı

Osmaniye'de bir muhtar 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten tutuklandı

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Cumhurbaşkanı'na hakarette bulunduğu öne sürülen muhtar tutuklandı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, yol kontrolü yapan jandarmaya direnmesi sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakarette bulunduğu öne sürülen edilen muhtar ve yanındaki arkadaşı tutuklandı.

Kadirli-Kozan kara yolunda yol denetimi yapan jandarma ekipleri, Adana'nın Kozan ilçesine bağlı Akdam köyünün muhtarı Mustafa U.'nun yer aldığı otomobilini durdurdu. Akdam köyünün muhtarı ile jandarma personeli arasında alkol kontrolü yapılmak istenmesi üzerine tartışma çıktı.

Tartışma sırasında görevlilere direndiği ve Cumhurbaşkanı'na hakaret ettiği belirtilen muhtar ile jandarmaya mukavemette bulunduğu ileri sürülen Süleyman Y. gözaltına alındı.

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden muhtar Mustafa U.  "Cumhurbaşkanına hakaret" ve "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlamalarından, Süleyman Y. ise "Görevi yaptırmamak için direnme" suçlamasından tutuklandı.

instabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.