Özdağ: Mansur Yavaş'ın bağlılığı Atatürk'e değil Kılıçdaroğlu'na

Özdağ: Mansur Yavaş'ın bağlılığı Atatürk'e değil Kılıçdaroğlu'na

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı eleştirdi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a yönelik cumhurbaşkanlığı adaylığı çağrısını geri çekti.

Özdağ bir süredir Yavaş'a bu konuda çağrı yapsa da herhangi bir yanıt alamamıştı.

Zafer Partisi lideri Özdağ dün İYİ Parti lideri Meral Akşener'in açıklamasının ardından Yavaş'a çağrısını tekrarlamış, halkı Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin önüne davet etmişti.

Ancak Özdağ, Yavaş'ın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklaması sonrasında çağrısını geri çekti.

Özdağ sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Türk halkına çağrıda bulunduk. Ankara Büyükşehir Belediyesi önünde (pazar günü) toplanarak Mansur Yavaş’ı göreve davet edin dedik. Halk kendi adayını göstersin istedik.

Ne yazık ki Mansur bey halkın bu talebini göstermesini beklemeden, esas bağlılığını Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve Türk milletine göstermesi gerekirken göstermedi ve Kemal Kılıçdaroğlu’na bağlılığını bir kez daha ifade etti.

Biz de dünkü davet geri çekiyoruz. Buradan sayın Mansur Yavaş’a sesleniyorum. Size duyulan güvene, sevgiye ihanet etmeye hakkınız yoktur. Gerçekten büyük bir hayal kırıklığı yaratıyorsunuz keşke böyle yapmasaydınız."

tg-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.