Pakistan'daki bir karakolda meydana gelen patlamada 12 polis öldü

Pakistan'daki bir karakolda meydana gelen patlamada 12 polis öldü

Pakistan'ın Svat bölgesinde bir karakolda meydana gelen patlamada en az 12 polisin öldüğü, 60'ın üzerinde kişinin yaralandığı belirtildi.

Pakistan basının polis ve sağlık yetkililiklerine dayandırdığı haberlere göre, Pakistan Terörle Mücadele Birimi (CTD) binasındaki patlamaların mühimmat deposunda meydana geldiği kaydedildi.

Yerel kaynaklara konuşan polis yetkilileri, patlamanın şiddetiyle polis karakolunun tamamen yıkıldığını ve ilk belirlemelere göre en az 12 polisin hayatını kaybettiğini ve 60'ın üzerinde kişinin yaralandığını aktardı.

Patlamanın yaşandığı ilk dakikalarda olayın bir saldırı olduğu ifade edilmiş olsa da Pakistan Terörle Mücadele Birimi Şefi Şevket Abbas tarafından yapılan açıklamada, olayın mühimmat deposunda yaşanan patlamadan kaynaklı olduğu belirtildi.

Patlamanın gerçekleştiği ilk anda Pakistan basınında yer alan haberlerde olayın "canlı bomba" saldırısı olduğu öne sürülmüştü.

 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.