Protestolarla ilgili ABD İngiltere Suudi Arabistan ve İsrail'i suçlayan İran: Hepinizi yok ederiz

Protestolarla ilgili ABD İngiltere Suudi Arabistan ve İsrail'i suçlayan İran: Hepinizi yok ederiz

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami ABD, İngiltere, İsrail ve Suudi Arabistan'ı tehdit etti.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, Tahran yönetiminin kırmızı çizgilerini geçerse, ABD, İngiltere, İsrail ve Suudi Arabistan'ın yok edileceğini söyledi.

İran Devrim Muhafızları Genel Komutanı General Hüseyin Selami, ülkede devam eden protestolara ilişkin ABD, İngiltere, Suudi Arabistan ve İsrail'i suçladı.

İran'da hükümet karşıtı gösterilerin son bulması gerektiğini belirten Selami, söz konusu ülkeler için “Kırmızı çizgileri aşarsanız sizi yok ederiz. Bundan sonraki hamlelerinizi karşılıksız bırakmayacağız” diye konuştu.

İran'da akaryakıt zammına karşı gösteriler

İran'da benzin fiyatlarına en az yüzde 50 zam yapılması ve daha ucuz fiyata benzin satışına sınır getirilmesi sonrası 10'a yakın kentte protesto gösterileri düzenlendi, pek çok bölgede kamu binaları ateşe verildi.

Sürücüler trafikte kontak kapatarak hükümeti protesto ederken, hayat pahalılığına tepki gösteren üniversite öğrencileri de gösterilere destek verdi.

haber-altliklari-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.