Ruhani: İran'da koronavirüsün sebep olduğu durum iki hafta içinde düzelecek

Ruhani: İran'da koronavirüsün sebep olduğu durum iki hafta içinde düzelecek

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, koronavirüsün (Covid-19) yayılmasından kaynaklı olağanüstü durumun iki hafta içerisinde ortadan kalkmasını beklediğini ifade etti.

İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani, koronavirüsün (Covid-19) yayılmasından kaynaklı olağanüstü durumun iki hafta içerisinde ortadan kalkmasını beklediğini ifade etti. Ruhani, seyahat kısıtlamaları da dahil olmak üzere salgın nedeniyle alınan önlemlerinin yalnızca 2-3 haftalık bir süre için uygulanacağını bildirdi.

Reuters’in haberine göre, “İran, ekonomik üretimi normale döndürmek için ne gerekiyorsa yapmalı” diyen Cumhurbaşkanı Ruhani, ‘devrim düşmanlarını’ ekonomik üretimi durdurmak için komplolar kurmakla suçladı.

İran, dünya genelinde koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olarak kabul ediliyor. 20 bin kişinin enfekte olduğu ülkede bin 500 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.