Rusya, Kırım'ın Başbakan Yardımcısını gözaltına aldı

Rusya, Kırım'ın Başbakan Yardımcısını gözaltına aldı

Kırım hükümetinin resmi internet sayfasından yapılan açıklamada Başbakan Yardımcısı Nahlupin’in Moskova'da gözaltına alındığı bildirildi.

Kırım hükümetinin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Kırım lideri Sergey Aksenov, Başbakan Yardımcısı Vitaliy Nahlupin’in Moskova'da gözaltına alındığını belirtti.

Bazı yetkililer ve kurumlara yönelik başlatılan soruşturmanın devam ettiğini Facebook sayfasından duyuran Aksenov, "Kırım Cumhuriyeti Rekabet Kurumu ve Yol Yönetimi Komiteleri, Kırım Karayolları Dairesi, Kırımenergo ve Kırımgazseti soruşturma kamsamına alınan kurumlardır" diye yazdı.

Yerel makamların soruşturmaya gerekli yardımı yaptığını, belge ve bilgi sağladığını belirten Kırım lideri "Hiç kimse dokunulmaz değil ve olmayacak. Suç işleyenler veya yasaları ihlal etmeye niyetli kimseler şunu bilmelidirler: Ceza kaçınılmazdır" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.