'Rusya-rejim uçaklarından Ürdün sınırları içinde hava saldırısı'

'Rusya-rejim uçaklarından Ürdün sınırları içinde hava saldırısı'

Rusya ve rejim güçlerine ait olduğu belirtilen savaş uçaklarının Ürdün topraklarında hava saldırısı düzenlediği öne sürüldü.

Bölge kaynaklarından edinilen bilgilere göre, Rusya ve rejim güçlerine ait savaş uçakları Dera'daki sivillerin kaçış güzergahı üzerinde hava saldırıları düzenlemeye devam ediyor.

Bölgeden aktarılan son haberlere göre, Rusya-rejime ait savaş uçakları Ürdün sınırları içinde hava saldırıları gerçekleştirdi. 

Dera sınırındaki Ürdün köyleri olan Şecera ve Tayra köyleri arasına düzenlenen hava saldırısında herhangi bir can veya mal kaybı rapor edilmiş değil.

Öte yandan Ürdün sınırları içindeki köylerde yaşayanlar da çektikleri videolarla Rus uçaklarının Ürdün sınırları içinde hava saldırıları düzenlediğini ifade ettiler. 

Video kaydınında, köy sakinlerinin hava saldırılarına tepki gösterdiği görülürken videoyu çeken köy sakini, "Nerede Ürdün hava savunma sistemleri?" ifadelerini kullanıyor.

Kaynak: Mepa News

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.