Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Hoca mezardan kalksa kafanıza yumruk indirir

Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu: Hoca mezardan kalksa kafanıza yumruk indirir

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu kendilerine yöneltilen "Erbakan'ın kemiklerini sızlatıyorsunuz" eleştirisine cevap verdi.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu TV5’te Kulis Ankara programında gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin Milli Görüş hareketinin lideri Necmettin Erbakan’ın siyasi mirasına uygun hareket etmediği eleştirisinde kullanılan “Erbakan’ın kemiklerini sızlatıyorlar” ifadesine de cevap verdi.

"Erbakan Hoca’yı, hayattayken terk ettiniz. Hiçbir lafını dinlemediniz. İtibar etmediniz. Şimdi tutup bizi Erbakan Hoca’nın siyasi mirasına sahip çıktığımız için itham etmeye kalkıyorlar" diyen Saadet Partisi lideri, "Bu kadar da olmaz yahu! Ayıptır! Erbakan Hoca hayattayken ona bu muameleyi yapanlar vefat ettikten sonra böyle bir söz söyleme hakkına sahip değiller. Mezardan kalksa, önce onların kafasına bir tane yumruk indirir Hoca. Böyle şey mi olur? Bu istismardır işte” ifadelerini kullandı. 

uygulamabanner.jpg

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.