Karamollaoğlu: 15 Temmuz darbesinin siyasi ayağı AK Parti

Karamollaoğlu: 15 Temmuz darbesinin siyasi ayağı AK Parti

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, 15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağının AK Parti olduğunu öne sürdü.

15 Temmuz darbe girişiminin üçüncü yıldönümünde açıklama yapan Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, darbenin siyasi ayağının "bizzat AK Parti'nin kendisi" olduğunu söyledi.

Twitter hesabı üzerinden açıklama yapan Karamollaoğlu, sözlerini "AK Parti kendi içini temizleyemediği için dikkatleri başka tarafa çekmekte ve masum insanların canını yakmakta ne yazık ki hiç çekinmiyor" diye sürdürdü.

"Olan garibana oluyor"

Açıklamasına "15 Temmuz’la alakalı şu soruyu sormak istiyorum" diye başlayan Saadet Partisi lideri, sözlerine "Darbeyi organize edenler nerede, bu işin siyasi ayağı nerede? Üç yıldır biz bu soruya cevap alamıyoruz" diye devam etti.

"İktidar bu soruya cevap vermemekte ısrarcı" diyen Karamollaoğlu, "Darbeye iştirak ettiğini iddia ettikleri terziye kadar gidip buluyorlar, fakat işin siyasi ayağını bir türlü bulamıyorlar. Olan yine gariban, kimsesi olmayan insanlara oluyor" ifadelerini kullandı.

twtbanner-001.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.