Saadet Partisi'nden İran'a başsağlığı

Saadet Partisi'nden İran'a başsağlığı

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Bitmez, İranlı nükleer bilimci Fahrizade'nin öldürülmesi sonrası başsağlığı mesajı yayınladı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Bitmez, İranlı nükleer bilimci Muhsin Fahrizade'nin öldürülmesi sonrası başsağlığı mesajı yayınladı.

Geçtiğimiz Cuma günü Tahran yakınlarında aracına yönelik suikast sonucu öldürülen, İran'ın nükleer programının kilit isimlerinden biri olarak gösterilen Muhsin Fahrizade'nin ölümüyle ilgili olarak Saadet Partisi'nden başsağlığı açıklaması yapıldı.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Hasan Bitmez'in sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, "İran'ın nükleer programının en önemli isimlerinden Muhsin Fahrizade'nin İsrail destekli bir terör saldırısı neticesinde öldürülmesini şiddetle kınıyor, İran halkı, devleti ve tüm İslam Dünyasına baş sağlığı diliyorum." ifadeleri yer aldı.

sa.JPG

uygulamabanner.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.