Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya'da havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya'nın Hendek ilçesindeki havai fişek fabrikasında meydana gelen patlama nedeniyle bölgeye sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi. Fabrikada yaklaşık 200 işçi bulunduğu belirtildi.

Patlama sesleri kentin tüm noktalarından duyulurken olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye aracı sevk edildiği bildirildi.

Patlamaya ilişkin açıklama yapan Sakarya Valisi Çetin Oktay Kaldırım, "Fabrika etrafında tüm güvenlik tedbirleri alındı. Havai fişek fabrikası olduğu için, patlamalar devam ettiği için şu anda olaya müdahale edemiyoruz. Ben de olay yerine varmak üzereyim" dedi. Vali Kaldırım, "Fabrika sahibinden aldığımız bilgiye göre içeride yaklaşık 150-200 arası insan var ama patlamalar devam ettiği için müdahale edilemiyor. Olayı yakından takip ediyoruz." şeklinde konuştu.

 

 

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.