Savunma Bakanı Akar Suriye sınırında

Savunma Bakanı Akar Suriye sınırında

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, beraberindeki TSK komuta kademesi ile Suriye sınır hattındaki birliklerde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanı Akar, beraberinde Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile incelemelerde bulunmak üzere Hatay’a gitti.

Bakan Akar beraberindeki TSK komuta kademesi ile birlikte Suriye sınır hattındaki inceleme ve değerlendirmelerde bulundu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan ziyarete ilişkin yapılan açıklamada, "Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Bahar Kalkanı Harekât Bölgesi Sektör Komutanlığındaki inceleme ve denetlemeleri sırasında Harekât Merkezine geçerek faaliyetlere ve sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı, talimatlar verdi." denildi.

katki.jpg

İlgili Haberler
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Mepa News, yapılan yorumlardan sorumlu değildir. Her bir yorum 600 karakterle (boşluklu) sınırlıdır.